Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Βιβλιοκριτικές – παρουσιάσεις στο έντυπο Τύπο


Παρουσιάζουμε παρακάτω μερικά από τα δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου, για το συγγραφικό έργο και την εκδοτική δραστηριότητα του συγγραφέα Νεκτάριου Κατσόγιαννου.

Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 3ης Απριλίου 2003 δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ της Αφροδίτης Νανάκη για την ομιλία - περιήγηση στα παλιά Τρίκαλα, του Νεκτάριου Κατσόγιαννου στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 9ης Ιανουαρίου 2009 δημοσιεύθηκε η απόφαση του Δ. Σ. του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. για την απονομή του «Βραβείου Φιλίας Τρικάλων», για το 2008 στον συγγραφέα – ερευνητή Νεκτάριο Κατσόγιαννο.


Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 24ης Απριλίου 2010 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Οι Κρήνες των Τρικάλων» από τον Λάζαρο Τσουμένη.




Στην εφημερίδα «ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» της 21ης Μαρτίου 2011 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Τα σιδερένια γεφύρια του Ν. Τρικάλων» από την Λέλα Κατεχάκη.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 27ης Οκτωβρίου 2010 δημοσιεύθηκε κριτική από την Ρένα Παλαιολόγου για το συγγραφικό και ερευνητικό έργο του Νεκτάριου Κατσόγιαννου.



Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 23ης Μαρτίου 2011 δημοσιεύθηκε η Βιβλιοπαρουσίαση  «Τα σιδερένια γεφύρια του νομού Τρικάλων» από τον Λάμπρο Στρατίκη.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 1ης Απριλίου 2011 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Τα σιδερένια γεφύρια του νομού Τρικάλων» από τον Λάζαρο Τσουμένη.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 17ης Απριλίου 2011 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Τα σιδερένια γεφύρια του νομού Τρικάλων» από τον Αποστόλη Ζώη.



Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 21ης Μαίου 2011 δημοσιεύθηκε ευχαριστήριο από τον Διευθυντή του Λυκείου, Αθανάσιο Νάστα για την φιλεκπαιδευτική προσφορά του Νεκτάριου Κατσόγιαννου προς το του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 28ης Ιουλίου 2011 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Οι Κρήνες των Τρικάλων» από τον Αποστόλη Ζώη.



Στην εφημερίδα «ΕΡΥΝΑ» της 3ης Μαρτίου 2012 δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ του Αποστόλη Ζώη για την συγγραφική εργασία του Νεκτάριου Κατσόγιαννου, για τους παλαιούς ρολογάδες των Τρικάλων.



Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 19ης Απριλίου 2012 δημοσιεύθηκε η Βιβλιοπαρουσίαση  «Τα οδωνυμικά των Τρικάλων» από τον Δημήτρη Τσιγάρα.



Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 22ης Απριλίου 2012 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Το Φρούριο, το Ρολόγι και το Βυζαντινό υδραγωγείο των Τρικάλων» από τον Αποστόλη Ζώη.



Στο περιοδικό «ζω στα Τρίκαλα Πολιτισμός» της 23ης Απριλίου 2012 δημοσιεύθηκε η Βιβλιοπαρουσίαση  «Τα οδωνυμικά των Τρικάλων» από τον Δημήτρη Τσιγάρα.



Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 27ης Απριλίου 2012 δημοσιεύθηκε η Βιβλιοπαρουσίαση  «Τα οδωνυμικά των Τρικάλων» από τον Κωνσταντίνο Παπαστεργίου.



Στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της 7ης Δεκεμβρίου 2012 δημοσιεύθηκε η Βιβλιοπαρουσίαση  «Η ιστορία των Ταχυδρομείων στο νομό Τρικάλων» από τον Σωτήρη Κύρμπα.




Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» της 23ης Δεκεμβρίου 2012 δημοσιεύθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου «Η ιστορία των Ταχυδρομείων στο νομό Τρικάλων» από τον Αποστόλη Ζώη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου